SrpskiСрпскиMagyar
2018.04.26. Csütörtök

 

 

 

Sistem48


SPONZORI

APV

KLER

Bethlen Gábor Alap


RMHZ

NSZ


facebook

Kishegyes Község
Facebook oldala

prezentacija

Befektetési prezentáció
Kishegyes Község


uzkuapv

pannonreg

rfapv

dobrauprava

uzmiracun

baner

Aktualitások

2018.03.29.

A bácsfeketehegyi “Futura” vállalat 5tonna élelmiszert adományozott a Koszovó és Metóhián élő embereknek.

Perlaki Zoltán a “Futura” vállalat tulajdonosa és Marko Lazic kishegyes község vezetője szerződést írtak alá amely értelmében a “Futura” cég 5tonnányi élelmiszert adományoz a Koszovó és Metóhián élő emberek részére. Marko Lazic megköszönte a segítséget Perlaki Zoltánnak mondván minden segítség jól jön az ott élő emberek részére.
2018.03.26.

A beruházás értéke 45 millió dinár.

A tervek szerint az elkövetkező öt hónapban teljesen megújul a kishegyesi egészségház épülete, amely az elmúlt évtizedekben nagyon leamortizálódott. A munkálatok elkezdődtek és a tervek szerint haladnak.

Pillanatnyilag a tetőburkolat cseréje folyik amely magába öleli az új hőszigetelést is. Kishegyes község önkormányzata a 2017.es évben pályázott az egészségház felújítására és nyert is erre a célra 45 millió dinárt a Nyilvános Beruházásokat kezelő Hivatalnál. A munkálatokat az újvidéki székhelyű “GAT doo”. cég végzi valamint a szintén újvidéki “AXIS doo” építkezési iroda. Az elmúlt 15 évben a kishegyesi egészségház nagyon rossz állapotba került, a három emeletből csak a földszinti volt alkalmas használatra, mivel a tető beázott, valamint az ablakokat sem lehetett kinyitni biztonsági okokból.2018.03.20.

Kishegyes község Helyi Antikorrupciós Terve (HAT) alkalmazását követő munkatestület tagjait kiválasztó bizottság közzéteszi Kishegyes község Helyi Antikorrupciós Terve (HAT) alkalmazását követő munkatestület tagjainak kiválasztására szolgáló nyilvános pályázat határidejének meghosszabbítását, amely 2018. február 27-én jelent meg a Dnevnik és Magyar Szó napilapban, valamint Kishegyes község honlapján. www.maliidjos.rs.

A pályázatra való jelentkezés új határideje 2018. március 28.

Több információ és letölthető dokumentáció ITT található.Archívum >>>